Forår på KrenKOK

23. maj – 02. juni

Forret

Varmrøget laks
Asparges – blåmusling – ramsløg

Mellemret

Kæbe af dansk gris
Blomkål – svær – frise

Mellemret/hovedret

Kulmule
Ratatouille – sprød kartoffel – grønkål

Hovedret

Filet og brissel af kalv
Soya – beder – sodet løg

Dessert

lakrids
Rabarber – Butterdej – fløde

Menu

 6. juni – 16. juni

Forret

Røget Kulmule
Asparges – ramsløg – blåmusling

Forret

Kæbe af dansk gris
Blomkål – svær – frisé

Mellemret / hovedret

Kulmule
Ratatouille – sprød kartoffel – spinat

Hovedret

Nyretap af dansk kvæg
Soya – beder – sodet løg

Ost – Gammel knas

Jordskok – sprødt – syrligt

Dessert

Lakrids
Rabarber – butterdej – fløde

Den “lille” Krenpakke
Bobler, 3 retter inkl.
3 glas vin, kaffe/te med sødt kr. 525,-

Krenpakken
Bobler, 6 retter inkl.
6 glas vin, kaffe/te med sødt kr. 845,-

 

Priser:

2 retter 195,- 2 retter inkl. vinmenu 335,-
3 retter 295,- 3 retter inkl. vinmenu 445,-
4 retter 395,- 4 retter inkl. vinmenu 565,-
5 retter 495,- 5 retter inkl. vinmenu 675,-
6 retter 595,- 6 retter inkl. vinmenu 785,-

Priser:

2 retter 195,-

2 retter inkl. vinmenu 335,-

3 retter 295,-

3 retter inkl. vinmenu 445,-

4 retter 395,-

4 retter inkl. vinmenu 565,-

5 retter 495,-

5 retter inkl. vinmenu 675,-

6 retter 595,-

6 retter inkl. vinmenu 785,-

 

Den “lille” Krenpakke
Bobler, 3 retter inkl. 3 glas vin, kaffe/te med sødt kr. 525,-

Krenpakken
Bobler, 6 retter inkl. 6 glas vin, kaffe/te med sødt kr. 845,-